Chevrolet Colorado Show Truck

Uusi Chevrolet Colorado on vielä konseptiauto, mutta se kertoo jo hyvin tarkkaan, millainen tämän vuoden aikana esiteltävä tuotantomalli on. Chevrolet lähtee valloittamaan maailman pick-up-markkinoita vuoden 2012 aikana.

“Erilaiset pienet kuorma-autot ovat olleet tärkeä osa Chevroletia lähes koko sen satavuotiaan historian ajan”, muistuttaa Chevrolet Europen pääjohtaja Wayne Brannon ja jatkaa, “Colorado tulee vahvistamaan tätä perintöä upealla muotoilullaan, hienostuneisuudellaan ja monipuolisilla käyttömahdollisuuksillaan. Saamme tänä vuonna Eurooppaan seitsemän uutta Chevrolet-mallia ja Colorado voi olla tulevaisuudessa yksi mahdollisuus laajentaa mallistoamme entisestään.

Bangkokin autonäyttelyssä esitelty Coloradon konseptimalli on mitoiltaan ja olemukseltaan jo hyvin lähellä vielä tämän vuoden aikana tuotantoon tulevaa mallia. Kaikkialla maailmassa pick-upeihin liitetään jykevyys, käytännöllisyys ja toimivuus, joita Colorado ilmentää linjoillaan erinomaisesti, kommentoi General Motorsin muotoilusta maailmanlaajuisesti vastaava Ed Welburn konseptiautoa. Hän korostaa, että tulevalla Coloradolla on kaksi puolta. Toisaalta se on erinomainen käytännöllinen työkalu kaikkiin kuljetuksiin, mutta samaan aikaan Colorado tarjoaa ylellisyyttä ja mukavuutta kaikkeen liikkumiseen. Neliovisen pitkällä ohjaamolla varustetun mallin tilat riittävät erinomaisesti vaikka perheen tarpeisiin ja tavaraa mahtuu lavalle pienen muuttokuorman verran.

Konseptiauton tuotantoversion myötä Chevrolet laajentaa pick-up-myyntinsä kattamaan koko maailman. Uusi malli korvaa Yhdysvaltojen markkinoilla nykyisen Coloradon. Aasiassa vanha Isuzu D-Typeen perustuva avolava saa väistyä uuden mallin tieltä. Euroopassa Colorado tarkoittaa tulevaisuudessa Chevroletin paluuta pick-up-segmenttiin.