MP-11 Helsingin Messukeskuksessa

Moottoripyöränäyttely on jälleen vuoden tauon jälkeen tuotu Helsingin Messukeskukseen. Pakko myöntää, vaikka Lahden näyttelystä pidinkin, että puitteet pysäköintijärjestelyineen ovat enemmän kohdallaan Helsingin Messukeskuksen kokoisessa ympäristössä. Paikalla on tänä vuonna todella paljon nähtävää, uutuusmalleja esiteltiin torstain lehdistötilaisuudessa useilta eri merkeiltä ja niistä “kuumimpina” mainittakoon vaikkapa Ducatin uutuus Diavel, Honda VFR800X Crossrunner, Kawan Z1000SX  ja tyylikäs Harley Davidson XL 883N Iron. Uutuusmalleista ja muistakin päristimistä otetut kuvat löytyvät jutun jatkeena olevasta kuvagalleriasta. Mukana on tietenkin myös naiskauneutta, joka kuuluu olennaisena osana prätkämessujen antiin.
Messuilla on luonnollisesti myös rakennetuille, veteraanipyörille ja klassikoille omat osastonsa. Myöskään tulevaisuuden motoristeja ei ole unohdettu. 1-hallissa on Mopomaailma, mopoihin ja skoottereihin keskittynyt osasto. Show-puolesta vastaa Osiris Freestyle Show-ryhmä ajonäytöksineen 1-halliin rakennetulla ajonäyttämöllä. Lisäksi luvassa on perjantaina  FMX-kuski Jussi Seljaksen tuplavolttiyritys klo.14.00. Messuilla voi myös koeajaa sähkömoottoripyöriä Electric Arenalla. Moottoripyörällä pidempiä reissuja ajaville on 6-hallissa oma Matkailukorttelinsa, josta saa tietoa ja vinkkejä mp-reissuja silmälläpitäen.
Messuilla on 141 näytteilleasettajaa ja pinta-alaa on käytössä reilut 10 000 neliötä, joten nähtävää ja koettavaa on runsain mitoin kaikille moottoripyöristä kiinnostuneille.