Ensimmäinen AL-autopalvelukeskus avattiin Ylöjärvellä

Autoliitto tuo palvelunsa entistä näkyvämmin esille ympäri Suomea AL-autopalvelukeskusten kautta. Ensimmäinen AL-autopalvelukeskus avasi ovensa Ylöjärvellä ja lisää paikkakuntia on tulossa tämän vuoden aikana.

Autoliiton tavoitteena on palvella jäseniään sekä muita asiakkaitaan entistä kattavammin ja samalla lisätä näkyvyyttään. Tavoitteen saavuttamiseksi Autoliitto perustaa yhteistyökumppaniensa kanssa AL-autopalvelukeskuksia eri puolille Suomea.

”Ensimmäisessä vaiheessa toteutamme AL-autopalvelukeskukset hinausyhteistyökumppaniemme kanssa. Autoliitto on Suomen johtava liikkuvuuspalvelujen ta+rjoaja ja meillä on jo valmiina koko Suomen kattava hinausyritysverkosto, jonka kanssa teemme jatkuvasti töitä. Meillä on siten yritysten toiminnasta hyvä kuva”, Autoliiton omistaman AL-palvelut Oy:n toimitusjohtaja Ari Rajala toteaa.

”AL-autopalvelukeskus on luonteva tapa syventää yhteistyötä entisestään. Yrittäjät jatkavat itsenäisinä yrityksinä, sillä me Autoliitossa uskomme yrittäjyyteen ja yhteistoimintaan.”

Ensimmäinen AL-autopalvelukeskus on juuri avattu Ylöjärvellä yhteistyössä Ruuskanen Yhtiöt Oy:n kanssa. AL-autopalvelukeskuksen tunnistaa jo kaukaa Autoliiton brändin mukaisesta ilmeestä sekä hinauskaluston keltaisesta väristä. Ruuskanen Yhtiöiden palvelutarjonnassa on jo aiemmin ollut hinauspalvelujen lisäksi autojen käsinpesu. AL-autopalvelukeskuksen myötä asiakkaat voivat lisäksi ostaa Ylöjärven toimipisteestä Autoliiton oppaita ja karttoja, hankkia kansainvälisen ajokortin ja muita asiakirjoja sekä tietenkin liittyä Autoliiton jäseneksi ja saada käyttöönsä AL-turvan palvelut.

”Olemme tehneet yhteistyötä Autoliiton kanssa kohta kymmenen vuotta ja olemme olleet todella tyytyväisiä. AL-autopalvelukeskuksen perustaminen antaa lisäarvoa molemmille. Autoliitto saa näkyvyyttä sekä pystyy palvelemaan jäseniään ja muita asiakkaita entistä paremmin, ja meidän palvelutarjontamme laajenee”, Ruuskanen Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Tommi Ruuskanen sanoo. Ruuskanen Yhtiöt Oy sijaitsee hyvällä paikalla valtatie 3:n tuntumassa osoitteessa Elovainiontie 7. Yhtiön päivittäisenä toimialueena on koko Pirkanmaa. Yhtiöllä on kuusi hinausautoa ja Ylöjärven pääkonttorin lisäksi sillä on varikko Tampereella.

Kehitämme palvelukonseptia koko ajan ja AL-autopalvelukeskuksia on luvassa lisää kuluvan vuoden aikana.

”Yhteistyökumppanimme ovat olleet todella kiinnostuneita AL-autopalvelukeskuskonseptista. Autoliitolla on jo yli 110 000 jäsentä ja tuotamme liikkuvuuspalveluja jäsentemme ja yleisen tiepalvelun lisäksi eri automerkeille ja yrityksille näiden omien tuotemerkkien kautta. Tuotemyynti, asiapaperit ja muut mahdolliset lisäpalvelut antavat kumppaneillemme mahdollisuuden kehittää omaa toimintaansa”, Rajala kertoo.