Legendaarinen Suzuki Jimny uudistuu

Suzuki Jimnyä on myyty Suomessa jo 30 vuotta, Suzukin Suomen maahantuonnin alusta alkaen. Suzuki Jimnyn historia juontaa juurensa aina vuoteen 1970 asti, jolloin Suzukin ensimmäinen nelivetoauto LJ10 lanseerattiin. Suzuki Jimny on aina ollut heidän valintansa, jotka ovat halunneet ketterän ja kompaktin nelivetoauton, josta eivät maasto-ominaisuudet lopu heti kesken. Suzuki Jimny on erottunut edukseen vuosikymmeniä mm. ketteryytensä, alennusvaihteensa ja erillisen rungon ansiosta. Tästä on todisteena n. 2,5 miljoona myytyä Jimnyä 188 maassa.

Ulkoapäin Jimny uudistuu edestä; konepelti saa ilmanottoaukon, etumaski on muotoiltu uusiksi ja etupuskuri on uudenlainen. Samalla Jimnyn kokonaispituus kasvaa 30 mm.
Sisätiloissa tapahtuu myös monia muutoksia; istuinverhoilusta tulee entistä tyylikkäämpi, pääntuet edessä ja takana ovat mukavammat ja samalla ne parantavat näkyvyyttä taaksepäin. Lisäksi takaistuimille tulee kaksi ISOFIX-kiinnikettä lastenistuimille. Jimnyn varustelu paranee uutuuden myötä. Vakiovarusteeksi tulevat lisäksi mm. kauko-ohjattu keskuslukitus ja integroitu CD/Radio.

Suzuki Jimny on saatavana manuaali- tai automaattivaihteistolla. Uuden 1.3-litraisen 5-vaihteisen Suzuki Jimnyn hinnat alkavat 16 860 + 6 128,84 = 22 988,84 €. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen heinäkuun lopulla, mutta autot ovat jo nyt myynnissä Suzuki-jälleenmyyjillä.