Peugeot 208 Suomeen toukokuussa

Uusi Peugeot 208 rantautuu Suomeen toukokuussa. Ensiesittely Peugeot-jälleenmyyjäliikkeissä ympäri maata on toukokuun viimeisellä viikolla.  Suomessa Peugeot 208 -mallisto koostuu lanseerausvaiheessa versioista Access, Active ja Allure. Access-versiosta alkaen on autossa vakiona kaukosäätöinen keskuslukitus, tavaratilan valaistus, ESP-ajonhallintajärjestelmä ja ABS-jarrut, radio, ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö sekä sähkösäätöiset etusivuikkunat.

Peugeot 208 Active -mallistossa on lisäksi vakiona mm. monitoiminen kosketusnäyttö, Bluetooth hands-free, manuaalinen ilmastointi, tasanopeussäädin ja nopeudenrajoitin, ajotietokone, kaksiosaisena (40/60) taittuva takaistuimen selkänoja, kaukosäätötoiminnot ohjauspyörässä, etusumuvalot sekä korinväriset ulkopeilien kotelot.

Peugeot 208 Allure -mallistossa on edellä mainittujen varusteiden lisäksi vakiona mm. 16″ kevytmetallivanteet, automaattisäätöinen kaksialueinen ilmastointi, sadetunnistin, sähkösäätöiset takasivuikkunat, taittuvat ulkopeilit, nahkainen ohjauspyörä ja vararengas.

Peugeot 208 hinnat alkaen (208 Access VTi 68, 3 ov) 14 353,21 euroa. Edullisin HDi-diesel (208 Access HDi 70 FAP) on lähtöhinnaltaan 17 218,87 euroa.