Suzuki esitteli C-segmentin crossover-konseptiauton, Suzuki S-Crossin, Pariisin autonäyttelyssä

Suzuki on esitellyt C-segmentin konseptimallinsa, S-Crossin, Pariisin autonäyttelyssä, joka järjestetään  Pariisissa 27. syyskuuta 2012 alkaen.

Suzuki S-Crossissa on nähtävissä ”Tunne x Laatu x Aerodynamiikka” –suunnitteluteema. Tunne ilmentyy kromikoristeiden ja dynaamisten linjojen muodossa, jotka jatkuvat etupuskurista aina auton perään asti. LED-ajo- ja takavalot vahvistavat auton näyttävää ulkonäköä.

Laatu ilmenee verkkomaisesta, tummasta ja hopeisesta kromimaskista sekä innovatiivisesti suunnitelluista kattokaiteista. Kattokaiteet laskeutuvat kasaan, kun niitä ei käytetä.

Aerodynamiikka näkyy laskevana kattolinjana, etupuskurin muotoilussa, ovien alaosissa, takapuskurin muotoilussa. Korin aerodynaaminen muotoilu parantaa auton polttoainetaloudellisuutta.

Vahvaa crossover-ulkonäköä luovat lisäksi pohjapanssari, suuret pyöräkotelot ja 20” kevytmetallivanteet.

Suzuki S-Cross on 4,2-4,4 metriä pitkä. Suzukin 27.9.2012 järjestämässä lehdistötilaisuudessa Suzukin edustaja kertoi, että Suzukin tarkoituksena on lanseerata S-Crossin tuotantomalli syksyllä 2013. Tämän lanseerauksen jälkeen Suzukin mallisto kattaa A-,B-, ja C-segmentit henkilöautojen ja SUVien osalta tavoittaen yhä laajemman asiakaskunnan. Vuodesta 2013 alkaen Suzuki tuo vuosittain täysin uusia malleja Euroopan markkinoille.

S-Crossin esittelyvideo löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/user/globalsuzukichannel