Autoliitto julkistaa uuden Autoillen Euroopassa -kirjan

 

Autoillen Euroopassa -kirja on ollut vuosien ajan suosituin Autoliiton julkaisemista oppaista. Autoliitto esittelee Matka 2013 -messuilla uuden Autoillen Euroopassa -kirjan, josta löytyy matkailijalle elintärkeää tietoa 45 Euroopan maasta. Kirjassa on uusinta tietoa muun muassa suurkaupunkien ympäristövyöhykkeistä ja muista maakohtaisista erityispiirteistä sekä liikennesäännöistä. Kissojen ja koirien maahantuontimääräykset, liikuntaesteisten matkailu ja esimerkit maakohtaisista liikennesakkojen summista ovat edelleen osana kirjan antia.

Maakohtaisten tietojen lisäksi kirjassa on muun muassa yleisiä ohjeita automatkan suunnitteluun, automatkailijan muistilista, tietoa tarvittavista asiakirjoista, autojunista, auton vuokrauksesta, moottoripyöräilystä Euroopassa ja vinkkejä ajamisesta vuoristossa.

Pehmeäkantinen Autoillen Euroopassa -kirja on kätevä kuljettaa mukana matkalla ja se on erinomainen apu jo matkan suunnitteluun. Kirjassa on 296 sivua. Autoillen Euroopassa -kirjan hinta on 37 euroa. Autoliiton jäsenille kirja maksaa 29 euroa. Kirjaa myydään muun muassa Autoliiton toimipisteissä, AL-kaupassa (www.kauppa.autoliitto.fi) ja hyvin varustelluissa kirjakaupoissa. Kirjaan pääsee tutustumaan Autoliiton osastolla Matka 2013 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 17.-20.1.2013. Kirjaa myydään messujen ajan erikoishintaan 35 euroa (Autoliiton jäsenille 25 euroa).

Autoliiton matkailuasiantuntijat ovat tavattavissa Matka 2013 –messujen aikana Autoliiton osastolla 6d111. Osastolla on myös AL-kauppa, josta voi ostaa muun muassa Autoliiton julkaisuja. Matkamessut alkavat torstaina 17.tammikuuta Helsingin Messukeskuksessa lehdistö-/ammattilaispäivällä ja ovat avoinna yleisölle perjantaista sunnuntaihin.