Porsche esittelee uudet Boxster GTS ja Cayman GTS -mallit

Porsche Boxster GTS_sidePorsche esittelee uudet huippumallit Boxster ja Cayman -mallisarjoihin. GTS-mallien kuusisylinterinen bokserimoottori pohjautuu Boxster S- ja Cayman S -mallien 3,4-litraisiin moottoreihin. Hienosäädön ansiosta moottori tarjoaa nyt 15 hevosvoimaa (11 kW) enemmän. Porsche Boxster GTS -mallin tehot ovat 330 hv (243 kW) ja Cayman GTS -mallin 340 hv (250 kW). Molempien mallien vääntömomentti on myös kasvanut kymmenellä newtonmetrillä.

Molemmissa autoissa on vakiovarusteena Sport Chrono -paketti. Yhdessä lisävarusteena saatavan PDK-vaihteiston ja Sport Plus -painikkeen kanssa Boxster GTS kiihtyy nollasta sataan 4,7 sekunnissa, ja Cayman GTS jopa sekunnin kymmenesosaa nopeammin. Vakiovarusteina olevat PASM-järjestelmä ja Sport Chrono -paketti mahdollistavat sen, että kuljettaja voi valita ominaisuuksista urheilullisuuden tai pidempää matkaa ajettaessa ajomukavuuden yhdellä napin painalluksella.

Uudet mallit tulevat markkinoille toukokuussa 2014. Boxster GTS:n hinta on Suomessa 113 793,79 euroa ja Cayman GTS:n 119 644,92 euroa.

Porsche Cayman GTS_front