Volvolta uusi Ocean Race-mallisto

Volvo XC60 Ocean Race EditionViidennen sukupolven Volvo Ocean Race -mallisto esitellään Geneven autonäyttelyn yhteydessä. Ocean Race Edition tulee saataville Volvo V40, V40 Cross Country, V60 ja XC60 -malleihin. Mallit on saatavissa neljässä eri värissä – Ocean Blue II, Bright Silver, Black Sapphire ja Crystal White. Seitsemänpuolaiset Portunus-vanteet ovat 17- (V40 ja V40 Cross Country) tai 18 -tuumaiset (V60 ja XC60). Volvo Ocean Race -tunnus näkyy kynnyslistoissa, etulokasuojissa sekä auton informaatiokeskuksen käynnistyskuvana.

Sisustuksen musta tai vaalea nahkaverhoilu tehostetaan oranssinvärisellä tikkauksella ja Volvo Ocean Race -logolla. Tikkaus näkyy myös ovipaneeleissa ja matoissa. Lisäksi keskikonsolissa on uniikki Volvo Ocean Race -koristus ja V60- ja XC60 -malleissa tavaratilan suojaa koristaa Volvo Ocean Race -kartta ja -logo.

Volvo V70 ja XC70 -malleista tulee puolestaan tarjolle näyttävät Edition-versiot. Volvo V70 Edition -malli on tunnistettavissa monista mustista kiiltolakatuista yksityiskohdista, kuten etusäleikön rimoista, ulkotaustapeilien kuvuista, listoista sivuikkunoiden ympärillä ja takaluukun koristelistasta. 17 -tuumaiset alumiinivanteet kuuluvat vakiovarustukseen. Lisävarusteena löytyy 17- tai 18 -tuumaiset kiiltomustat alumiinivanteet. Myös XC70 Edition mallin voi tunnistaa kiiltomustista yksityiskohdista. XC70-mallin vanteet ovat 18-tuumaiset.

Sekä V70 että XC70 tulevat mustilla nahkapenkeillä, joissa korostuu vaalea tikkaus. Vaalea tikkaus toistuu myös ovipaneeleissa, etuistuinten keskikyynärnojissa, matoissa ja urheilullisessa ohjauspyörässä. Myös urheilulliset polkimet korostavat dynaamista vaikutelmaa.

Volvo Ocean Race ja Edition -mallien tuotanto alkaa keväällä.