Seat Ibiza Cupra tammikuussa Suomeen

Seat Ibiza Cupra 2016Seat Ibiza-malliston suorituskykyisin malliverio eli uusi Seat Ibiza Cupra saapuu Suomeen vuoden 2016 alussa. Kompakti, mutta toiminnoiltaan erinomainen Seat Ibiza Cupra on täydellinen urheiluauto päivittäiseen käyttöön. 1.8-litrainen nelisylinterinen TSI-moottori tarjoaa tehoa 141 kW (192 hv). Auton ominaisuuksiin kuuluvat XDS elektroninen tasauspyörästön lukko, tehokkaat jarrut, Cupra-ajoprofiilin valintamahdollisuus säädettävällä iskunvaimennuksella ja uudet infotainment-järjestelmät.

Edeltäjämalliin verrattuna tehoa on nyt 12 hevosvoimaa enemmän ja vääntömomentti uutuudessa on peräti 320 Nm, joka on käytettävissä kierroslukualueella 1450–4200 rpm. Uuden mallin suorituskyky on vakuuttava. Seat Ibiza Cupra kiihtyy 0-100 km/h vain 6,7 sekunnissa huippunopeuden ollessa 235 km/h. Auton täysin uusi sisätilakonsepti on laadukas, yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Ohjaamon ja mittariston vaakasuorat linjat antavat tilavaikutelmaa, ja istuimina ovat tyylikkäät Cupra-urheiluistuimet.

Seat on julkaissut uuden Seat Drive App -sovelluksen älypuhelimeen ladattavaksi. Sovellus on kehitetty Seat Full Link- ja MirrorLink-sovellusten käyttäjille. Nämä sovellukset välittävät tiettyjä älypuhelimen applikaatioita radion tai navigointijärjestelmän näyttöruutuun ja tekevät puhelinsovellusten käytön helpoksi – ja ennen kaikkea turvallisemmaksi – myös ajon aikana. Sovelluksia, kuten “missä autoni” -toimintoa, voidaan käyttää auton ulkopuolella. MirrorLink on yhteensopiva toistaiseksi vain Android-käyttöjärjestelmän älypuhelimien kanssa. Samsung-mobiililaitteen kanssa käytettäväksi Seat tarjoaa uuden Seat ConnectAppin, jonka avulla voidaan käyttää MirrorLink-palveluja.

Uusi Seat Ibiza Cupra on tarjolla kolmiovisena Ibiza SC -versiona hintaan 24 188,94 euroa.