Uusi Opel Vivaro Sportive

Opel Vivaro SportiveOpel Vivaro -pakettiautomallistoon esitellään uusi huippumalli. Opel Vivaro Sportive tarjoaa tehokkaan moottorin ja huippuvarustelun erittäin kohtuulliseen hintaan. Vivaro Sportivessa on kolmesta moottorivaihtoehdosta tehokkain, kaksoisahdettu, 103 kW (140 hv) tuottava 1.6-litrainen. Auton yhdistetty kulutus on kohtuullinen 6,1 l/100 km ja vastaava CO2-päästö on luokan alhaisimpia, ainoastaan 160 g/km.

Opel Vivaro Sportiven voi tunnistaa kromatusta jäähdyttäjän säleiköstä, korin värisestä takapuskurista, kylkilistoista ja taustapeilien suojista sekä 17-tuumaisista kevytmetallivanteista. Ohjaamossa tummat värit musta kojelauta ja ylellinen Connect Black -istuinverhoilu tuovat autoon ripauksen urheilullisuutta.

Vivaro Sportivessa on vakiona avaimeton lukitus ja käynnistys, minkä ansiosta avainta ei tarvitse kaivaa esiin taskusta. Auton varusteluun kuuluvat myös peruutuskamera, etusumuvalot ja sadetunnistin. Hinta on kohtuullinen, sillä Opel Vivaro Sportive 1.6 CDTI BiTurbo (140 hv) maksaa lyhyellä korilla 34 330 ja pitkällä korilla 34 881 euroa.