2017 Volvo V40

Volvo V40 2017Volvo V40- ja V40 Cross Country -mallit saavat uuden ilmeen mallivuonna 2017. Mallivuoden ulkoisten uudistusten keskiössä ovat uudet etusäleiköt, joissa on uusittu ja visuaalisesti iskevämpi Volvon rautamerkki. Uudistus tuo V40-malliin myös Thorin vasara -ajovalot, mikä synnyttää itsevarman ilmeen, joka on yhtenäinen Volvon uuden 90-sarjan autojen kanssa.

Ulkoinen päivitys sisältää myös viisi uutta V40 -koriväriä, kuten täysin uusi Amazon Blue ja Denim Blue ja kolme jo Volvon muusta mallistosta tuttua väriä Bursting Blue, Mussel Blue ja Luminous Sand. V40 saa myös uudet, XC90 -mallissa esitellyt ”tasotunnisteet”, jotka visualisoivat eri varustetasoja ja versioita. Lisäksi V40- ja V40 Cross Country -malleihin on tarjolla kahdeksan uutta vannesarjaa.

Palkitusta Volvo Concept Estate -konseptista on haettu inspiraatiota uudella City Weave -verhoilulla, minkä lisäksi saatavilla on uusi Charcoal/Blond ohjauspyörä. Myös useita uusia sisäpaneelikoristuksia on tarjolla: jyrsitty alumiini, musta verkkoalumiini ja Stealth Aluminium. Ovipaneeleihin on nyt saatavilla kontrastitikkaus, ja musta kattoverhoilu on ensimmäistä kertaa tarjolla lisävarusteena V40 -malliin.

Voimansiirtoihin tehtävän kehitystyön ansiosta Volvo on onnistunut vähentämään suositun D2-moottorin (käsivalintaisella vaihteistolla) CO2-päästöt tasolle 89 g/km – ilman rengasrajoitusta, ja rengasrajoituksella edelleen vain 82 g/km.