Ensimmäiset kuvat uudesta Hyundai i30-mallista

Hyundai i30 2017 keulaHyundai on julkistanut ensimmäiset yksityiskohdat täysin uudesta i30-mallista, joka saa maailman ensi-iltansa syyskuussa Pariisin autonäyttelyssä.

Uusi Hyundai i30 on Euroopassa suunniteltu, kehitetty ja testattu. Sen tekniset ratkaisut, yksilöllisyys ja joustavuus ovat suunniteltu erityisesti eurooppalaiseen makuun sopiviksi. Uusi i30-malli tarjoaa tehokkaan ja dynaamisen moottorivalikoiman, huippuluokan turvallisuutta ja yhdistettävyyttä eurooppalaisten ja maailmanlaajuisten asiakkaiden tarpeita vastaavasti.

Hyundai Motor Groupin suunnittelusta vastaava johtaja Peter Schreyer kertoo: “Tämä on auto, joka sopii jokaiselle. Täysin uuden Hyundai i30-mallin suunnittelussa ei keskitytty vain yhteen asiakasryhmään, vain laajasti erilaisiin käyttäjiin. Mallin ulkomuoto, luonnolliset linjat, viimeistellyt pinnat ja veistoksellinen korin muotoilu kuvastavat Hyundain muotokielen kehitystä ja antavat mallille ajattoman ilmeen. Uudessa i30-mallissa on myös entistä viimeistellympi Cascading-etusäleikkö.”