Nissan Navara hinnoiteltu

Nissan NP300 Navara 2016Uusi Nissan Navara tulee myyntiin helmikuussa 2016. Nissan Navara tarjoaa neljä varustelutasoa: Visia, Acenta, N-Connecta ja Tekna. Jokaisessa versiossa on vakiona seitsemän turvatyynyä, sähköinen tasauspyörästön lukitus, sähköiset ikkunannostimet ja maastoajoa helpottavaa elektroniikkaa, kuten mäkilähtöavustin. Malliston edullisin on King Cab 2.3 dCi 160 hv Visia manuaalivaihteistolla. Sen lähtöhinta on 32 118 euroa.

Uuden Navaran suunnittelussa oli tavoitteena yhdistää entistäkin huolitellumpi viimeistely ja crossover-tyyppinen ajokokemus. Auton kiitellystä off-road-ajettavuudesta ei haluttu kuitenkaan tinkiä, joten Nissan suunnitteli Double Cab -mallille täysin uuden takajousituksen monivarsituennan. Se takaa huomattavasti paremman ajomukavuuden ja käsiteltävyyden. Lisäksi se on 20 kg kevyempi kuin aiempi lehtijousellinen toteutus.

Nissan Navara on yhtä pätevä niin maastossa kuin maantiellä. Nelivetojärjestelmä perustuu edellisen sukupolven vahvuuksille ja tarjoaa varmaotteista pitoa myös epätasaisessa maastossa. Nelivetojärjestelmää voi ohjata keskikonsolissa sijaitsevasta pyörivästä ohjainnapista. Kuljettaja voi valita 4HI-tilan jopa 100 km/h:n vauhdissa.