Täysin uusi Citroen Jumpy

Citroen Jumpy 2016Uusi Citroen Jumpy aloittaa Citroenin tavara-autojen joukossa uuden aikakauden. Ensimmäistä kertaa tonniluokan pakettiauto on rakennettu samalle modulaariselle perusrakenteelle, joka käytetään laajasti merkin henkilöautomallistossa.

Uusi modulaarinen EMP2-perusrakenne tuo mukanaan aikaisempaa enemmän vaihtoehtoja. Kahden akselivälin ja kolmen koripituuden kautta uutuus tavoittaa laajan kohderyhmän ammattilaisia. Modulaarinen perusrakenne näkyy kahtena mahdollisena akselivälinä (2,92 m ja 3,27 m) sekä kahtena takaylityksenä (0,80 m ja 1,15 m). Eri pituuksia hyödyntämällä mallia voidaan tarjota kolmessa pituudessa: XS 4,60 m lyhyellä akselivälillä sekä M 4,95 m ja XL 5,30 m pitkällä akselivälillä.

Uusi pakettiautokäyttöä varten vahvistettu EMP2-perusrakenne mahdollistaa auton kompaktin koon ja jopa 6,6 m3 kuormatilan. Vakiovarusteena olevan Moduwork-tavaratilan laajennusmahdollisuuden myötä voidaan XL-mallissa kuljettaa yli neljän metrin mittaisia kappaleita. Korimallista riippuen kantavuudet ovat 1000 – 1400 kg ja suurin vetopaino on peräti 2500 kg. Ohjaamo on vakiovarusteena kolmipaikkainen ja kaksipaikkainen on saatavissa tilauksesta.