Toyota C-HR sai hinnat

toyota-c-hrToyota C-HR (Coupe High Rider) on täysin uudenlainen crossovermalli. Auton muotoilu erottuu selvästi muista Toyotista rohkeiden leikkausten ja lukuisten yksityiskohtien ansiosta.

Myös sisustuksen materiaaleihin ja varusteluun on panostettu, jotta ulkonäön luomat odotukset saisivat katetta myös sisään astuttaessa. Varustetasoja on neljä: Life, Active, Style ja Premium. Yksi C-HR:n tunnelmaan liittyvistä vahvuuksista on laadukas musiikin äänentoisto. Lisävarusteeksi voi valita tähän malliin tarkoin suunnitellun JBL-audiojärjestelmän, joka koostuu kahdeksankanavaisesta, 576-wattisesta vahvistimesta ja yhdeksästä kaiuttimesta. Äänentoisto huomioitiin jo varhaisessa sisätilojen suunnitteluvaiheessa. Esimerkiksi JBL:n patentoimat, sarven muotoa muistuttavat diskanttikaiuttimet on sijoitettu optimaalisesti A-pilareihin.

Autoon on valittavissa bensamoottori ja hybridivoimanlähde. 1.2T bensiiniturbon yhteyteen saa käsivaihteiston ohella Multidrive S -automaatin. Auto on saatavissa myös nelivetona. Toinen moottorivaihtoehto on 1.8 Hybrid. 122-hevosvoimaisen hybridin viralliset hiilidioksidipäästöt (CO2) ovat Active-versiossa 86 g/km.

Malliston hinnat alkavat 26 492 eurosta, hybridiversioiden 30 775 eurosta. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen marraskuun lopulla.