Korotettu Dacia Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV on nyt saatavissa myös Stepway-mallina. Uutuuden tärkein ero tavalliseen Logan MCV:hen verrattuna on 50 mm suurempi maavara sekä 16-tuumaiset pyörät, jotka nostavat Logan MCV Stepwayn korotettujen farmariautojen luokkaan. Maavaraa on nyt 174 mm.

Kuljettaja istuu varsin korkealla, mikä parantaa näkyvyyttä ja helpottaa autoon astumista ja sieltä poistumista. Ulkonäössä on suuren maavaran lisäksi muitakin yhtymäkohtia Duster-katumaasturiin, sillä kromikuvioidussa jäähdyttäjän säleikössä on sama tyyli. Uudet etu- ja takapuskurit, joissa on mattakrominen alaosa, antavat yhdessä pyöräaukkojen ja helmojen mustien suojalistojen kanssa autolle jämäkkyyttä. Muita Stepwayn yksityiskohtia ovat mustat B- ja C-pilarit ja tummanharmaat ulkopeilien kuoret.

Varsin kattavan Laureate-tason varustelun lisäksi Stepwayssa ovat vakivarusteena MediaNav 7-tuumaisella kosketusnäytöllä, peruutustutka sekä Soft Feel -ohjauspyörä. Stepway on ainoastaan tuhat euroa vastaavaa Logan MCV Laureatea kalliimpi hintojen alkaessa 14 399 eurosta. Automatisoitu Easy-R-vaihteisto maksaa 800 euroa ja dieselmoottori 1 000 euroa.