Ferrari Portofinon Run-Flat -renkaana Bridgestone Potenza S007

Ferrari on valinnut 600-hevosvoimaiseen Ferrari Portofino -urheiluautoon Run-Flat- rangasvaihtoehdoksi Bridgestone Potenza S007 Run-Flat ‑renkaat.

Bridgestonen erittäin korkean suorituskyvyn (UHP) Potenza S007 Run-Flat -rengas sopii Portofinon urheilullisiin ajo-ominaisuuksiin innovatiivisilla materiaaleilla ja teknologioilla, jotka kestävät suuret G-voimat kaarteissa ja takaavat kestävyyden suurilla nopeuksilla. Epäsymmetrinen pintakuvio, jossa on leveät ja erityisen jäykät olka-alueen kuviopalat, takaa tarkan ja tunnokkaan ohjaustuntuman sekä erinomaisen pidon kuivilla ajoalustoilla. Leveät pitkittäisurat poistavat puolestaan tehokkaasti vettä renkaan alta varmistaen hyvän pidon myös märällä kelillä.

Ferrarin Portofinossa rengaskoko on 245/35ZRF20 ja 285/35ZRF20. Bridgestonen Run-Flat-teknologian ansiosta kuljettaja voi hallita autoaan rengasrikon jälkeenkin ja jatkaa matkaa jopa 80 kilometrin verran korkeintaan 80 kilometrin tuntinopeudella paikkaan, jossa renkaan voi korjata tai vaihtaa turvallisesti.

Bridgestone on kehittänyt renkaita Ferrarille ja toimittanut ensiasennusrenkaita Maranellossa valmistettuihin autoihin vuodesta 1990 ja Ferrari 348 -mallista lähtien. Potenza S007 on jo vaihtoehtoinen ensiasennusrengas Ferrarin 8-sylinterisissä 488 GTB- ja Spider-urheiluautoissa.