Hyundain urheilullinen N Line -mallisto

Suorituskykyisen i30 N -mallin rinnalle esitellään nyt Euroopassa uusi N Line -mallisto. Sen aloittaa i30 N Line, jonka houkuttelevuutta lisäävät i30 N -mallista tutut muotoilun yksityiskohdat sekä auton sisä- että ulkopuolella. Monet i30 N Linen muotoiluelementit on valittu i30 N -mallin ratkaisuista. Näitä ovat esimerkiksi muhkeat etu- ja takapuskurit, jotka on N Line -malleissa varustettu hopeanvärisellä tehosteraidalla. Auton dynaamista ilmettä vahvistavat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka tuodaan nyt ensi kertaa saataville viisioviseen i30-malliin. Myös uusi pakoputkiston kaksoistakavaimennin erottaa i30 N Line -mallin sisaruksistaan. Keulassa auton luonteesta viestittää tyylitelty N Line -mallimerkintä.

Sisätiloissa autoon on valittavissa N-kirjaimella koristellut mokkanahkaverhoillut urheiluistuimet, jotka antavat tavanomaista paremman sivuttaistuen. Sporttinen rei’itetyllä nahalla verhoiltu ohjauspyörä, metalliset polkimet ja niin ikään N-merkintää kantava vaihteenvalitsimen nuppi lisäävät ajokokemuksen syvyyttä. Tavallisesta viisiovisesta i30-mallista tuttu tilava ja käytännöllinen matkustamo tarjoaa myös N Line -mallissa mukavat oltavat kaikille istujille.

Urheilullisemman ajokokemuksen viimeistelemiseksi jousitus sekä moottorin reagointi kaasuun on hienosäädetty uudelleen N Line -mallin vaatimuksiin sopiviksi. Pyörille on asennettu PS4 Michelin Performance -renkaat vastaamaan auton sporttiseen haasteeseen. Uudet 16-tuumaiset etujarrulevyt parantavat auton käytöstä urheilullisessa ajossa verrattuna tavallisen viisiovisen i30-mallin 15-tuumaisiin leyihin. Voimanlähteeksi i30 N Line -mallin ostaja voi valita joko 1.4-litraisen 140 hevosvoimaa kehittävän T-GDI-bensiinimoottorin tai 1.6-litraisen 136-hevosvoimaisen CRDi-dieselin.