Kiat kuljettavat lämpimät Kotipizzat perille

Pohjoismaiden suurin pizzaketju Kotipizza vahvistaa kotiinkuljetuspalveluaan yli 70 uudella Kia Picanto ja Rio -autolla. Kotipizzan uusien kuljetusautojen suunnittelussa ovat olleet mukana Kotipizza-yrittäjät. Autot on varusteltu integroiduilla lämpölaatikoilla, jotka pitävät pizzan 60-asteisena jopa tunnin.

Kia Picanto- ja Rio-kotiinkuljetusautojen takaosassa on eristetty lämpölaatikko rosteritasoilla ja lämpövastuksella. Laatikkoon mahtuu kerralla yhteensä 16 pizzaa kantolaukuissaan. Laatikossa on 4 kpl 56 W lämmitysmattoa, yhteisteholtaan 224 W. Kaapissa on myös kaksi termostaattia vastusten suojaksi. Avattaessa lämpölaatikon lämpötila on 70 astetta ja suljettaessa 55 astetta. Laatikko on valmistettu lasikuitupinnoitetusta uretaanilevystä, joka varaa lämpöä. Laatikon yhteydessä on 75 Ah -lisäakku. Lämpölaatikon on suunnitellut ja rakentanut Kotipizzan erityistarpeet huomioiden Verhoomo Sorsa.

Kotipizza on kehittänyt kotiinkuljetusta varten oman Kuljetusäppi-applikaation, joka pyrkii löytämään parhaan reitin ja välttämään ruuhkat. Jatkossa asiakas voi myös seurata kuljetuksen etenemistä ja kestoa sovelluksessa.

Uusia Kia-kotiinkuljetusautoja on jo käytössä useilla paikkakunnilla. Yhteensä 71 autoa on tarkoitus toimittaa maaliskuuhun mennessä kaikkiin kotiinkuljetusta tarjoaviin Kotipizza-ravintoloihin.