Korotettu Ford Fiesta Active

Uusi Ford Fiesta Active on elegantin Fiestan raisumpi versio. Fiesta Activen tunnistaa tummista helmoista, jotka alkavat etupuskurista ja jatkuvat pyöräkoteloiden ja helman kautta aina takapuskuriin asti. Etusäleikköä reunustaa tumma kehys, ja etusumuvaloja koristavat dynaamiset C:n muotoiset puskuriupotukset. Vain Active-malliin saatavat 17-tuumaiset kevytmetallivanteet ovat saatavilla metallisen tai mustan sävyisenä. Fiesta Activen ajokorkeutta on korotettu täysin uuden Fiestan alustasta 18 millimetrillä ja raideväliä on kasvatettu 10 millimetriä. Ulkoväreihin lukeutuvat Lux Yellow, Ruby Red ja Blue Wave. Lisäksi asiakkaat voivat valita mustan tai punaisen kontrastisävyisen katon, riippuen auton korin väristä.

Fiesta Activen sisätilojen suunnittelussa on huomioitu mutaisten saappaiden, hiekkaisten rantapyyhkeiden ja läpimärkien matkustajien synnyttämät sotkut. Fiestan istuinmateriaalit ja matot on testattu Fordin materiaalilaboratoriossa Duntonissa, Isossa-Britanniassa. Istuinten pielukset testataan 60 000 koetoiston avulla kulutuksen kestävyyden takaamiseksi. Lisäksi värien elinvoimaisuus testataan sääkestävyyslaitteen avulla ja analysoidaan spektrometrillä, jotta värit eivät haalistu huomattavassakaan ultraviolettivaloaltistuksessa. Nahkaisten ohjauspyörien sietokykyä jopa aurinkovoidetta vastaan testataan.

Nahkainen ohjauspyörä ja vaihdekeppi sekä satiinipintaiset alumiiniyksityiskohdat antavat sisätiloille korkealaatuisen ilmeen. Korinväriset koriste-elementit toimivat kontrastina keskikonsolissa ja matkustajanpuoleisessa kojelaudassa. Fiesta Activen urheiluistuimiin voi valita värikkäät ompeleet, jotka muodostavat vaakasuoria rivejä selkänojia pitkin. Istuimet tukevat kuljettajan ristiselkää, minkä lisäksi sekä kuljettaja että matkustaja voivat säätää niitä neljään suuntaan. Lisävarusteena saatavan panoraamakaton avulla matkustamoon tulvii päivänvaloa, joka antaa sisätiloihin lisää avoimuutta ja tilavuutta.