Mitsubishi Eclipse Cross hinnoiteltu

Suomeen tammikuussa saapuva täysin uusi Mitsubishi Eclipse Cross on ensimmäinen Mitsubishin uuden sukupolven automalli. Eclipse Cross täydentää Mitsubishin mallistoa ASX:n, Outlanderin ja Outlander PHEV:n rinnalla.

Eclipse Cross on saatavana neljällä eri varustetasolla: Inform, Invite, Intense ja Instyle. Autossa on vakiona muun muassa: kaukovaloautomatiikka, kaistavahti, vakionopeudensäädin ja 16” kevytmetallivanteet. Instyle-huippuversiossa ovat näiden lisäksi HUD-heijastusnäyttö, Multi Around -kamerajärjestelmä, 7” MMCS-järjestelmä kosketusvärinäytöllä, LED-ajovalot automaattisella korkeudensäädöllä, 18” kevytmetallivanteet ja aktiivinen vakionopeudensäädin.

Auton suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota matkustajien viihtyvyyteen. Eclipse Crossin 4405 mm pituus mahdollistaa hyvät tilat myös takapenkkiläisille. Mukavuutta lisää takapenkin selkänojan kallistuksensäätö. Lisäksi 60:40-suhteessa kääntyvässä takaistuimessa on 200 mm etäisyydensäätömahdollisuus.

Eclipse Crossin hinnat alkavat 28 490 eurosta 1.5 Inform -versiona (163 hv). Mitsubishi myöntää kaikkiin uusiin autoihin 5 vuoden takuun.