Opel Insignia GSi hinnoiteltu

Opel Insignia -malliston uusi sporttisempi versio, Insignia GSi saapuu pian Suomeen. Autoon on valittavissa bensa- tai dieselmoottorilla. 2.0-litrainen BiTurbo-diesel tarjoaa 210 hv ja 480 Nm. GSi Grand Sport BiTurbo kiihtyy nollasta sataan 7,8 sekunnissa. 2.0-litraisen bensaturbon antina on 260 hv ja 400 Nm. Se ampaisee satasen vauhtiin 7,3 sekunnissa ja antaa 250 km/h huippunopeuden. Moottorin parina on automaattivaihteisto ja neliveto.

GSi on madallettu 10mm ja sähkösäätöinen FlexRide-iskunvaimennus kuuluu vakiovarustukseen. Kuljettaja voi valita normaaliasetuksen sijaan Tour- tai Sport-ajotilan. GSi:ssä on myös erityinen Competition-tila, joka aktivoidaan ESP:n painikkeella. Kaksoispainallus antaa taitavalle kuljettajalle lisää vapautta ja kytkee luistoneston pois.Insignia GSi Sports Toureriin on saatavana suorituskykyiset Michelin Pilot Sport 4 S -renkaat, jotka on asennettu 20-tuumaisille vanteille. Suorituskykyä vastaavan hidastuvuuden varmistavat tehokkaat Brembon nelimäntäiset levyjarrut.

GSI on saatavissa Grand Sport- ja Sports Tourer -korimalleina. Auto on jo hinnoiteltu ja sen ennakkomyynti on alkanut. Insignia GSi:n hinnat alkavat 54 316 eurosta.