Seatin SUV-malliston täydentää 7-paikkainen Tarraco

Seatin SUV-mallisto saa kolmannen jäsenen, kun Aronaa ja Atecaa isompi Tarraco saapuu täydentämään tarjontaa. Ulkomitoiltaan 4735 mm pitkä ja 1658 mm korkea Tarraco on vaikuttavan kokoinen sekä sisältä että ulkoa. Tavaratilaa uudessa Tarracossa on jopa 700–1775 litraa (7-paikkainen versio) ja 760–1920 litraa (5-paikkainen versio.)

Saataville tulee kaksi bensiinimoottoria. Ensimmäinen on nelisylinterinen 1.5 TSI (150 hv), jonka teho välitetään etupyöriin kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla. Toinen on 2.0 TSI (190 hv) moottori seitsenvaihteisella DSG-automaattivaihteistolla ja 4Drive-nelivetojärjestelmällä. 2.0 TDI diesel on saatavilla kahtena tehoversiona (150 hv tai 190 hv). 150 hevosvoiman moottori on varustettu joko kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla ja etuvedolla tai seitsenvaihteisella DSG-automaattivaihteistolla ja 4Drive-nelivetojärjestelmällä. Tehokkaampi moottori on saatavana ainoastaan seitsenvaihteisella DSG-vaihteistolla ja 4Drive-nelivetojärjestelmällä. Tulevaisuudessa SEAT Tarracoon on saatavilla myös vaihtoehtoisia voimalinjoja.

Uuteen Seat Tarracoon kuuluvat kaikki kuljettajaa avustavat järjestelmät, jotka tekevät ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa, jopa kaikkein vaativimmissa ajo-olosuhteissa. Lane Assist -kaistanpitoavustin ja Front Assist -ympäristönvalvontajärjestelmä polkupyöräilijöiden ja jalankulkijoiden tunnistuksella ovat vakiona. Blind Spot Detection -katvealueen varoitusjärjestelmä, liikennemerkkien tunnistus, Traffic Jam Assist -ruuhka-avustin, mukautuva vakionopeudensäädin ACC, kaukovaloavustin ja Emergency Assist -hätätilanneavustin ovat saatavilla lisävarusteina.

Seat Tarracon ennakkomyynti alkaa loppuvuodesta 2018.