Toyota Yaris Y20 Edition -juhlamalli

Toyota Yaris esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä 1998, joten auto viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan. Yaris juhlistaa 20-vuotista taivaltaan Yaris Y20 Edition -erikoismallilla, joka asettuu mallistossa selkeästi suosituimman, Active-mallin yläpuolelle.

Vuodenvaihteessa 2019 Suomeen rantautuva Y20 Edition -malli on saatavilla samalla kullan sävyisellä metallivärillä kuin 1998, mutta modernin mausteen siihen tuo kaksivärisyys tummanharmaan katon kautta. Kaksiväriset autot ovat saatavilla hopean, helmenvalkoisen tai mustan sekä aiemmin mainitun tummanharmaan katon yhdistelmällä. Myös normaalit värit löytyvät mallin väripaletista.

Tummanharmaata käytetään reilusti auton ulkodesignissa. Tummanharmaat kylkilistat, etusäleikkö, ulkopeilien kuoret, sumuvalojen kehykset sekä 16” kevytmetallivanteet koneistettuine ehosteineen sävyttävät auton ulkonäköä yhdessä haineväantennin, takaikkunoiden tummennuksen ja Y20-mallimerkintöjen kanssa.

Samaa, hyväksi havaittua väriä käytetään myös sisätiloissa. Esimerkiksi keskikonsoli ja verhoilukangas ovat saaneet uutta väriä pintoihinsa, ja satiinikromatut yksityiskohdat kuten tuuletussuulakkeiden sekä kaiuttimien kehykset, mittarien ulkokehät antavat sopivan arvon Y20-mallimerkinnälle kojetaulussa.