Viidennen sukupolven Opel Combo Life

Opel Combo Life on käytännöllinen perheauto, joka on varustettu kahdella sivuliukuovella. Se on saatavana lyhyenä (4,40 m) tai pitkänä (4,75 m) versiona sekä viisi- tai seitsemänpaikkaisena.

Combo Lifessa on Opelin muista malleista tuttuja teknologioita ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä kuten kuljettajan vireystilan valvonta, takakamera 180 asteen lintuperspektiivinäkymällä, heijastusnäyttö ja IntelliGrip.  Mukavuusvarusteisiin kuuluu muun muassa istuimien ja ohjauspyörän lämmitys. Valinnainen panoraamakatto päästää valoa matkustamoon ja tarjoaa peräti 36 litraa ylimääräistä säilytystilaa katon rajassa. Tavaratilaa Combo Lifessa on vähintään 597 litraa ja enimmillään 2 693 litraa.

Combo Life -mallistossa on kaksi muista Opeleista jo entuudestaan tuttua varustetasoa – Enjoy ja Innovation. Enjoy-varustetasoon kuuluu muun muassa tietoviihdejärjestelmä kahdeksantuumaisella kosketusnäytöllä, lämmitettävä ohjauspyörä, kaksi USB-porttia, kolme takaistuimen ISOFIX-paikkaa ja 40/60-suhteessa jaettava takaistuimen selkänoja.

Uutuusmallin bensiinivaihtoehto on 1.2-litrainen Turbo Ecotec, joka on saatavana kuusiportaisella manuaalivaihteistolla. Dieselmallisto koostuu 1.5-litraisesta moottorista, josta on valittavana kaksi eri tehoversiota: 102 hv tai 130 hv. Jälkimmäisen yhteyteen voi valita myös kahdeksanportaisen automaattivaihteiston. Malliston hinnat alkavat 22 470,89 eurosta.