2020 Mitsubishi ASX esitellään Genevessä

Mitsubishi Motors esittelee uuden, 2020 mallivuoden Mitsubishi ASX:n Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä. Uuden Mitsubishi ASX:n muotoilua on uudistettu merkittävästi Mitsubishin uuden muotokielen ja Mitsubishin ”Drive your Ambition” -bränditunnuksen mukaisesti.

Uusi ASX mukailee Mitsubishin muotokielelle tyypillistä “Dynamic Shield” -keulamuotoilua uudella ja modernilla tavalla. Keulan ilme on viimeistelty Mitsubishille ominaisella LED-sumuvalojen ja suuntavilkkujen asettelulla etupuskurin laidoille. Uuden Mitsubishi ASX:n tunnusomaisin piirre takaosan muotoilussa on LED-takavalojen terävä ja koko takaosan leveyden mittainen dynaaminen muoto, joka samalla korostaa auton hyvää istuvuutta tiehen. Takapuskurin alleajosuoja on muotoiltu myös uudelleen tuomaan lisää vahvaa ilmettä. Uuteen Mitsubishi ASX:ään on nyt saatavilla uusina ulkoväreinä Red Diamond, Sunshine Orange ja Oak Brown.

Uuden Mitsubishi ASX:n multimedianäytön koko on kasvanut seitsemästä tuumasta kahdeksaan tuumaan. Korkeimpien varustetasojen mallit on varustettu Tom Tom -navigointijärjestelmällä, johon voidaan yhdistää esimerkiksi reaaliaikaiset liikennetiedot oman älypuhelimen kautta. Tulossa on myös sovelluksia, jotka mahdollistavat uuden ASX:n ajotietokoneen tietojen yhdistämisen älypuhelimeen. Sovellus voi kertoa kuljettajalle esimerkiksi etukäteen kuinka paljon polttoainetta on jäljellä ja ehdottaa reittiä lähimmälle huoltoasemalle.

Mitsubishi ASX on varustettu 2.0-litraisella bensiinimoottorilla, joka on liitetty joko viisivaihteiseen manuaalivaihteistoon tai INVECS -III CVT-automaattivaihteistoon, jossa on myös 6-vaihteinen Sport-ajotila. Uutuus on saatavilla sekä etu- että nelivetoisena.