Renault Kadjar uudistui

Renault Kadjar on uudistunut niin ulkoa kuin sisältä. Uudistuksen yhteydessä Kadjarin korin päälinjat on säilytetty ennallaan, mutta edestä katsottuna se näyttää aiempaa leveämmältä. Etuvalojen C-muoto on selkeämpi ja umpioihin on nyt integroitu myös vilkut ja päiväajovalot. Parhaassa Bose-varustetasossa niin pää- kuin neliömäisiksi muutetut etusumuvalot toimivat LEDeillä. Näyttävyyden lisäksi niiden avulla energiankulutus on pudotettu kuudesosaan halogeenivaloihin verrattuna. Kadjarin tyylikkäitä linjoja korostetaan uudistuksen myötä entistä runsaammalla kromin käytöllä korissa.

Suurin ero aiempaan on uudistuneessa Kadjarissa konepellin alla. Sieltä löytyvät täysin uudet bensiinimoottorit ja lähes kokonaan muuttunut turbodiesel. Valittavana ovat TCe 140 ja TCe 160 bensamoottorit sekä Blue dCi 115, joka kehittää 85 kW. Vaikka iskutilavuus on sama 1.5 litraa kuin aiemmassa moottorissa, yli 90 prosenttia moottorin osista on joko uusia tai edelleen kehitettyjä.

Renault Kadjarin hinnat lähtevät Kadjar TCe 140 Lifen 24 990 eurosta. Suosituimmaksi noussee kaksituhatta euroa enemmän maksava Kadjar 140 TCe Zen, johon voi valita nyt kampanjana automaattivaihteiston samaan hintaan.