Skodan pesunestekorkki avautuu suppiloksi

Skodan suunnittelijat ovat keksineet uuden Simply Clever -ratkaisun. Uusin lisäys on lasinpesunestesäiliön korkki, johon on integroitu täyttösuppilo. Idea ei ole ihan huono, sillä aika harvoin mukana on suppiloa kun lasinpesunestettä pitää lisätä.

Suppiloksi muuttuva lasinpesunestesäiliön korkki on ensimmäisenä uudessa Skoda Scalassa. Tämän uuden perheautokokoluokan automallin myynti alkaa vielä keväällä 2019. Uusin Simply Clever -ratkaisu löytyy jatkossa myös Skoda Kamiq -crossover-katumaasturista ja muista tulevista automalleista. Lisäksi tämän korkin voi hankkia myöhemmin kaikkiin vanhoihin Skoda-automalleihin alkuperäisenä lisävarusteena.

Tähän mennessä Simply Clever -ratkaisuja on kaikkiaan jo yli 60. Esimerkiksi roskakori oviverhouksessa, aurinkolasilokero taustapeilin yläpuolella ja ovien reunasuojukset. Huomioliivi, integroidut vaateripustimet ja taittuvat pöydät takana ovat käytännöllisiä ratkaisuja kaikille autossa matkustaville. Auton jokapäiväistä käyttöä helpottavat esimerkiksi kassikoukut tavaratilassa ja pysäköintilipun pidike A-pilarissa.