2020 Opel Corsassa todella kattava varustelu

Suomessa Opel Corsa on saatavana neljällä varustetasolla. Perusmalli Comfort sisältää jo huiman määrän varusteita, kuten LED-ajovalot, peruutustutka, 5” kosketusnäyttö ja lukuisia turvallisuusinnovaatioita. Seuraava porras on Launch Edition, jossa varustelu täydentyy muun muassa 7” kosketusnäytöllä, peruutuskameralla, 16” kevytmetallivanteilla ja avaimettomalla käynnistyksellä.

Ylellisempää kyytiä pienten autojen luokassa tarjoaa Executive, johon kuuluvat nahkaverhoilu sekä sähkösäätöinen kuljettajan istuin hierontatoiminnolla. Sporttisempaa ajofiilistä kaipaaville löytyy GS Line, joka muuttaa uuden Corsan ulkonäön vielä dynaamisemmaksi GS Line -ulko- ja sisäpaketilla sekä urheilullisilla istuimilla ja sisustuksen yksityiskohdilla.

Uuteen Corsaan on saatavana useita kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Mm. törmäyksenestojärjestelmä automaattisella hätäjarrutustoiminnolla ja jalankulkijan tunnistuksella kuuluvat uutuusmalliin vakiovarusteluun, samoin liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä ja vakionopeudensäädin. Maltilliseen lisähintaan Corsaan ovat saatavana muun muassa katvealueen varoitin, 180 asteen näkymän tarjoava peruutuskamera sekä pysäköintitutkat eteen ja taakse.

2020 Opel Corsan hinnat alkavat 15 390 eurosta.